一文睇晒》尋找Tiffany Blue的手錶之Casio篇

| | , , ,

用香港廣東話收聽此文章

Casio 系列其實都有出到不少Tiffany 色的手錶,而且價錢抵玩又靚,今回一齊欣賞一下吧!如果不想買,今次也介紹幾款改裝版本,全部有價有市,大家自行去DM查詢吧。

對於近日又有一輪tiffany 熱,最出色相信是: Nike 聯乘Tiffany,越炒越熱,越貴越買!

 

如果大家想平入手Tiffany色系產品,這款Casio可能是不錯選擇,入手價不貴, 大約usd$70有交易,型號: MTP1302D-2A2V。至於香港可能要搵搵了。
大家可以在Amazon入手或官網經代購入手吧。當然還可以找人改手錶啦,最大熱相信是Instagram的台灣朋友,大量高手幫手改Casio: 包括Tentwelve1012,還有kinji111,都是能把你的Casio改做!大家可以去參考一下!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@tentwelve1012)

不仿Follow一下他們的 Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 尼小丁🇹🇼 (@kinji111)

分享到:
Previous

Android13支援》Nothing 手機OS 1.5 升級正式發佈1 min read

(好睇唔好打)Wilson新世代籃球🏀面世…1 min read

Next