勁嘔心: Silent Hill F發表

| |

今次PS5獨佔首年,之後相信xbox及Steam都玩到。等得的朋友可以等下才玩呢。

至於故事,竟然由Ryukishi07做編劇,相信爛尾度十分高,而且製作組是波蘭開發Bloober Team,本人就真的不睇好了。

另外還有另一新作叫:
SILENT HILL: Townfall,先去片!

SILENT HILL: Townfall 暫時看畫面不錯,聲音質素高,但看不出有幾可怕,還是觀望一下吧。
重製2集!

最後重有一隻: Silent Hill: Ascension,先去片。

最不期待是這款,根本是Bio 加怪獸炒埋一碟。我暫時有點吃不消,一連 3隻Silent Hill,Konami不怕玩家混亂嗎?還未夠呀,Konami還會推出Silent Hill 2的重製,完全重製!不是Switch個堆HD便算的遊戲:

畫面係好好好靚,但係,我想重製1代呀!

官方Twitter都開通了,大家可以Follow一下:

推薦閱讀

Previous

(手遊連載012) 八方旅人大陸之霸者: 宿敵の写記 ex1:大女優フランセスカ

任天堂Switch《超人怪獸農場》 育成心得 2 :冒險篇

Next