人類總要…Gshock x 馬沙之支擊出錶了

| | ,

先睇相,看似不錯,官方暫推了 アムロ・レイ版本,相信一定有其他角式之後著。到時又要集齊一套了。

錶盒都猜到一二,除了大Logo外,都沒有其他玩法。

十分期待馬沙版本之沙煞比或其他對家角式之產品。差點忘了售賣日期,本月31日開始預售,限定多少隻暫時沒有官方數字,10月發售,相信必成炒物。

價格: 22000日元。

推薦閱讀

分享到:
Previous

(影畫短評) Midnight in the Switchgrass

Oculus Quest 2 降價推新版本128GB機

Next

“人類總要…Gshock x 馬沙之支擊出錶了” 有 22 則評論

  1. I think this is among the most significant info for me. And i am glad reading your article. But want to remark on some general things, The web site style is wonderful, the articles is really nice : D. Good job, cheers

評論已被關閉。